Barion Pixel

Sztársalgó Magazin

Szerző: | máj 9, 2009 | Sajtó megjelenés

A tanult szakmája szerint szakácsként dolgozó Lászlónak egy idős lajosmizsei asszony, Kasza Péterné Kati néni mutatta meg a grillázs-titkokat. László két hét alatt megtanult mindent, és azóta nem ismer lehetetlent. kifejezetten keresi a kihívásokat: ha kell, akár traktort, repülőt, tankot, vitorlást készít kókuszos, mákos, szezámmagos, lenmagos, diós vagy éppen mogyorós grillázsból. Eddigi legnagyobb megrendelését 2008-ban kapta, amikor egy kecskeméti bevásárló központ 60 kilós, ehető mását kellett megformáznia.

További bejegyzések a blogon:

Kérdések Rimóczi Lászlóhoz

Milyen hagyományai vannak a grillázsnak Magyarországon? Hol készítenek még grillázsból édességet? Szép tradíciója van Magyarországon a grillázs /égetett cukor/ készítésnek. Mátyás király asztalán...

bővebben

Édességek neked!

1–8 termék, összesen 266 db

#rimocziart_csokolade_grillazs

Kövess az Instagramon

Egyedi termékek

Saját gyártású, kézműves
édesség különlegességek.

Mentes termékek

Cukor, laktóz, glutén mentes
és paleo termékek.

Szezonális különlegességek

Húsvéti, nőnapi, karácsonyi, szilveszteri édesség különlegességek.

Bonbonok és desszertek

Számos ízesítésben és kivitelben.

0
    0
    Kosarad
      Szállítás kalkulálása