Beszélgetés Rimóczi László grillázsmesterrel a cukrászat mostohagyerekéről, a rögös útról és a száz tevéről Most interjúkészítés közben is ég a keze alatt a munka, finom illata van a égetett...
GRILLÁZS BLOG
Az ünnepek édessége: grillázstorta
Grillázstortával általában esküvőkön találkozunk, pedig az égetett cukorból készült alkotás nagyon mutatós, így akár más ünnepi alkalomra is kitűnő ajándék lehet. Húsvétra csokoládé helyett...
Kérdések Rimóczi Lászlóhoz
Milyen hagyományai vannak a grillázsnak Magyarországon? Hol készítenek még grillázsból édességet? Szép tradíciója van Magyarországon a grillázs /égetett cukor/ készítésnek. Mátyás király asztalán...
Egy kiállítás alkalmából
Amikor 7 éves koromban először találkoztam a grillázzsal, nem gondoltam volna, hogy felnőttként egy színvonalas kiállítás keretében mesélhetem el emlékezetes élményemet. A 3 szakácsnő: nagymamám,...
Sztársalgó Magazin
A tanult szakmája szerint szakácsként dolgozó Lászlónak egy idős lajosmizsei asszony, Kasza Péterné Kati néni mutatta meg a grillázs-titkokat. László két hét alatt megtanult mindent, és azóta nem...
#rimocziart_csokolade_grillazs
Kövess az Instagramon
Édességek neked!
Egyedi termékek
Saját gyártású, kézműves
édesség különlegességek.
Mentes termékek
Cukor, laktóz, glutén mentes
és paleo termékek.
Szezonális különlegességek
Húsvéti, nőnapi, karácsonyi, szilveszteri édesség különlegességek.
Bonbonok és desszertek
Számos ízesítésben és kivitelben.